2010. július 1., csütörtök

Hétszínvirág szeretettel!

Egyszerűen nem tudok leállni a nemezeléssel. Ha hazaérek, férjem már kérdezi, hogy ma mit fogok alkotni :) Mivel Micám születésnapja ma van (boldogot és szépet! : ) ) ezért Neki készítettem ezt a karkötőt. Azt már az elején tudtam, hogy virágos – méghozzá nem is akár milyen, egészen pontosan a hétszínvirágot szerettem volna megalkotni – lesz, de hogy mindezt hogyan aplikálom össze..az már más kérdés volt. A virág hamar elkészült, de azon nagyon sokat agyaltam, hogy a karkötő része milyen is legyen. Mivel maga a virág elég nagy, így a sima, felhúzható nem jöhetett szóba, mert elég hülyén festett volna. Végül a gombos megoldásnál döntöttem. Nade hol legyen a gomb? Milyen legyen a gomb?


Aztán zseniális ötletem támat. Legyen a virág része! Sőt! Legyen többfunkciós karkötő!

Így lett belőle egy visszafogott, és egyben vidám ékszer is, mert ha az ember lánya színekre, és vidámságra vágyik, akkor csak felgombolja a virágot, és kész.Boldog szülinapot!

Cuppanós a buksidra! :)

(ha a bal felső sarkából indultok a képnek, és óramutató járásával megegyezően haladtok, akkor láthatjátok az elkészülés folyamatát is)

4 megjegyzés:

Lidércke írta...

Örült neki Mica? izgalmas, érdekes darab! :) Ügyes vagy.

Timi írta...

Szép, és praktikus darab. Később készíthettek hozzá más felgombolható fejeket is :)
Tök jó!

buka írta...

Örült neki :)

Köszönöm Csajok! Timi, gondoltam rá én is, szerintem meg is csinálom majd :)

Kata írta...

Köszönöm Lujzikám! Ezer puszi, Mica

Megjegyzés küldése